Преждевременно родените бебета са изложени на огромен риск от усложнения или

...
Преждевременно родените бебета са изложени на огромен риск от усложнения или
Коментари Харесай

Тя се роди само 280 грама, вижте как изглежда днес

Преждевременно родените бебета са изложени на голям риск от затруднения или погрешно развиване. Понякога обаче медицината се натъква на случай, който няма по какъв начин да се назова иначе, с изключение на знамение. 

Момичето е родено през далечната 1989 година, която е белязала доста животи.

Тя се ражда едвам 280 грама. Представете си едно новородено, което се събира в дланта на възрастен човек. 

Историята на Маделин Ман е меко казано зашеметяваща и точно нея ще ви разкрием в идващите редове.

Момичето се появява на бял свят посредством цезарово сечение през 27-та седмица от бременността. Обикновено, междинното тегло при раждане е много повече, само че тя се появява на бял свят тежаща едвам 280 грама. Въпреки ниското си тегло, медицината й оказва помощ да се бори за живота си, осведоми zajenata.bg.

Четири дълги месеца Маделин прекара в кувиоз. Цели 60 дни. Това е необикновено, само че последователно момичето стартира да живее обикновено.

Първите години въпреки всичко били сложни – както за нея, по този начин и за родителите й. След рехабилитация и многочислени процедури, резутатите били страхотни.

Американски лекари разясняват, че това не е характерен случай, а Маделин е същинско знамение. Тя е едно щастливо изключение от правилото.

С времето Маделин просто впечатлява всички и става отличен студент. Единственият й проблем, който към днешна дата отблъсква близките, е подборът й на облекла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР